De Keto Revolutie review

De Keto Revolutie is misschien wel het bekendste product op het gebied van het ketogene dieet. Het richt zich primair en eigenlijk alleen maar op het succes volgen van het ketodieet.

Maar is deze Keto Revolutie nu echt de moeite waard?

We hebben de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren grondig bestudeerd en zullen in dit artikel onze mening geven. Je krijgt antwoord op de vragen:

 • Wat is de Keto Revolutie?
 • Wat zijn de overeenkomsten met een ketogeen dieet?
 • Kun je afvallen met en zonder de Keto Revolutie?
 • Is de Keto Revolutie effectief? (Ervaringen van gebruikers)
 • Wat kan de Keto Revolutie voor jou betekenen?

Wat is de Keto Revolutie?

De Keto Revolutie is een product van Mitchel van Duuren. Mitchel van Duuren heeft naam gemaakt in de dieetwereld, onder meer als eigenaar van het tijdschrift en de website Paleo.nl. Dankzij hem is het Paleo-dieet in Nederland lange tijd zeer succesvol geweest. Zijn nieuwe platform “Elke hap telt” gaat dieper in over hoe mensen minder afhankelijk van voedsel kunnen zijn.

Met de Keto Revolutie krijg je als het ware een compleet pakket in huis. Het doel is om meer energie te krijgen en sneller gewicht te verliezen. Hierbij wordt aangestuurd op een koolhydraatarm voedingspatroon.

In het digitaal te volgen programma wordt jou stap voor stap uitgelegd hoe je het ketodieet op de juiste manier volgt.

 

De Keto Revolutie en het ketodieet

De Keto Revolutie hanteert de principes van het ketodieet. Volgens de Keto Revolutie is het keto dieet (ook wel ketogeen dieet) een extreem koolhydraatarm dieet, waarbij je in plaats van koolhydraten vooral vetrijke producten gaat eten. Per dag mag je maximaal 50 gram koolhydraten nuttigen.

Koolhydraten zijn een grote bron van energie voor ons lichaam. Wanneer we zorgen dat we minder van deze koolhydraten binnenkrijgen, wordt het vet in ons lichaam (de vetreserves) afgebroken in ketonen.

Op deze manier worden ketonen gebruikt als energiebron en val je voortdurend af. Om in deze staat – die “ketose” genoemd wordt – te komen, ben je wel enkele dagen bezig. Door boven de 50 gram koolhydraten per dag uit te komen of toch teveel eiwitten te eten, kun je ook weer uit ketose raken.

De richtlijnen binnen de Keto Revolutie zijn er juist om ervoor te zorgen dat je op de goede wijze in ketose geraakt én blijft. Dat is dan ook een onderdeel waar veel mensen tegenaan lopen.

Het ketodieet is niet het eerste het beste dieet. Het vereist aardig wat aanpassingen. Daar staat tegenover dat het keto dieet een zeer effectief dieet is en je razendsnel vet kunt verbranden wanneer je het ketodieet volhoudt.

De Keto Revolutie heeft tot doel om jou te helpen dit allemaal te bereiken en succesvol te zijn in het verliezen van vet.

 

Inhoud van de Keto Revolutie

Wat heeft de Keto Revolutie jou te bieden? De Keto Revolutie is een digitaal programma dat je helpt om je lichaam in 21 dagen om te laten schakelen naar een modus van ketose, waarin vetverbranding vanzelfsprekend is.

In deze 3 weken krijg je een stap voor stap programma aangereikt aan de hand van video’s. Elke week behandel je 1 specifiek onderdeel.

Wie de Keto Revolutie aanschaft krijgt toegang tot een exclusief ledengedeelte. Hier vind je niet alleen de cursus, maar ook heel veel informatie over het ketodieet, inclusief recepten, boodschappenlijstjes en e-books.

Een compleet overzicht van de Keto Revolutie:

 • Het uitgebreide boek “De Keto Revolutie”
 • Videocursus “Keto” van 21 video’s die je in je online omgeving kunt bekijken
 • Het handboek “Intermittend Fasting”
 • Maaltijdplanner voor 21 dagen
 • Boodschappenlijstjes
 • Het Keto Revolutie Receptenboek

De Keto Revolutie - wat krijg je

Kun je afvallen met en zonder de Keto Revolutie?

De belangrijkste vraag is misschien wel of jij af kunt vallen door de Keto Revolutie te volgen of dat het ook kan zonder dat je dit pakket aanschaft.

Wij zijn van mening dat de Keto Revolutie zinvol is als je nog moet beginnen met het ketodieet of wanneer je begonnen bent, maar vastloopt (en toch graag door wil zetten). Hoewel Mitchel de informatie niet zelf bedacht heeft, heeft hij zich de kennis wel eigen gemaakt. Hij kan jou dan ook als geen ander vertellen wat je moet doen om het ketogeen dieet goed te volgen.

Ben je al wat verder op weg? Dan kan de Keto Revolutie een mooie toevoeging zijn aan je kennis over het dieet, maar is het niet strikt noodzakelijk (ook zonder de Keto Revolutie kun je nog prima afvallen).

 

Wat maakt de Keto Revolutie succesvol?

Een aantal factoren in de Keto Revolutie valt ons erg op en zijn stuk voor stuk voordelig voor mensen die beginnen met het ketogeen dieet of die er graag meer over willen weten.

 

Lijst met voedingsmiddelen

Er is een uitgebreide voedingslijst aanwezig in de Keto Revolutie. Deze biedt heel veel houvast. Het kan als beginner lastig zijn om te bepalen wat je wel en niet mag eten, want wat is nu tegelijkertijd laag in koolhydraten en rijk aan de juiste vetten?

De voedingslijst die Mitchel van Duuren met je deelt is zeer handig en overzichtelijk. In één oogopslag kun jij zien of een product binnen het keto dieet past of niet.

 

Keto recepten

Recepten zijn natuurlijk altijd handig. Koolhydraatarme recepten zijn niet genoeg als je een ketogeen dieet volgt, want die kunnen het maximum van 50 gram per dag makkelijk overschrijden. Met de 101 verschillende recepten die in de Keto Revolutie worden meegeleverd hoef je daar niet bang voor te zijn.

Deze keto recepten zijn overigens ook los van de Keto Revolutie te verkrijgen.

101 Keto Recepten

 

Intermittant Fasting

Wat Mitchel van Duuren heel goed doet in zijn Keto Revolutie is dat hij het ketodieet met intermittent fasting combineert. Aan intermittent fasting zitten heel veel voordelen die de vetverbranding stimuleren. Aangezien intermettent fasting en het ketogeen dieet elkaar overlappen, is dit een heel slimme keuze van Mitchel en een grote voorsprong voor volgens van de Keto Revolutie.

 

Nadelen aan de Keto Revolutie

We zijn overwegend positief over de Keto Revolutie en vinden dat Mitchel van Duuren een mooi product heeft opgesteld. Uiteraard verwachtten we niet anders van de man die ook het Paleo-dieet groot maakte in ons land.

Toch vinden we zeker dat er ook nadelen zijn aan de Keto Revolutie, al zijn die niet inhoudelijk van aard. We staan volledig achter de visie van Mitchel van Duuren en de wijze waarop hij mensen helpt om het ketodieet eigen te maken.

 

Veel online filmpjes

De hele Keto Revolutie is digitaal te volgen. Daar moet je dus maar zin in hebben (en de middelen voor hebben). Via een tablet kom je natuurlijk al een heel eind, maar niet iedereen heeft een tablet. De filmpjes zijn netjes van opzet en een goed alternatief voor mensen die niet graag lezen. Maar de filmpjes zijn vrij kort.

 

Geen fysiek boek

Het grootste gemis van de Keto Revolutie is dat je geen fysiek boek thuisgestuurd krijgt. Alles is digitaal, dus ook de vele boeken die je in je pakket toegestuurd krijgt. Je moet deze via je tablet lezen of zelf uitprinten. Uiteraard betekent het uitblijven van fysieke boeken wel dat de kosten van de Keto Revolutie erg laag kunnen blijven.

 

Keto Revolutie kopen?

Wil jij de Keto Revolutie kopen? We mogen je via onze website de Keto Revolutie aanbieden voor een introductieprijs van slechts € 37. Normaal kost het pakket € 97.

Voor deze prijs krijg je dus het complete pakket: alle video’s uit de cursus, e-books, recepten, maaltijdplannen en boodschappenlijstjes.

Keto Revolutie bestellen (met korting)

Mitchel van Duuren hecht veel waarde aan kwaliteit en verzekert klanten ervan dat ze tevreden zullen zijn. Zo niet, dan krijgen zij hun geld terug als ze binnen 60 dagen reageren.

 

Hoe effectief vinden de gebruikers de Keto Revolutie?

Zoals gezegd wordt de Keto Revolutie door veel mensen gevolgd en wil Mitchel vooral kwaliteit bieden. Wat zeggen gebruikers over de Keto Revolutie?

Janine: “Ik ben twee weken in ketose. De laatste dagen voel ik dat ik meer energie krijg en fitter ben. Ik krijg zin om weer meer te gaan bewegen, wat zeker zal bijdragen tot nog meer gewichtsverlies.”

Hakim: “Zeker de recepten in de Keto Revolutie vind ik een aanrader. Ze zijn makkelijk te maken en sluiten goed aan bij mijn persoonlijke voorkeuren. Ik volg het ketodieet al een tijdje, maar sinds de Keto Revolutie gaat het pas echt de goede kan top.”

Irma: “Jarenlang volgde ik koolhydraatarme diëten, met vrij veel succes. Maar nu ik de overstap heb gemaakt op het ketodieet voelt het allemaal nog beter. Ik blijf afvallen, zonder dat ik energie tekort kom. Ik voel me een gezonder en gelukkiger mens dan ooit tevoren.”

Daniëlle: “De Keto Revolutie heeft mij vorig jaar geholpen om 21 kilo af te vallen in iets meer dan een half jaar tijd. We zijn nu ruim een jaar verder en de kilo’s zijn er af gebleven. Ik ben gestopt met het ketodieet, omdat het toch vrij zwaar was om altijd vol te houden, maar volg nu een koolhydraatarm dieet. En dat gaat heel goed.”

 

Wat kan de Keto Revolutie voor jou betekenen?

In dit artikel heb je kennis kunnen maken met de Keto Revolutie. Nu is natuurlijk de vraag wat de Keto Revolutie voor jou kan gaan betekenen? Om je te helpen bij het maken van de keuze de Keto Revolutie al dan niet te gaan volgen, zetten we graag wat voordelen en nadelen op een rijtje.

Voordelen

 • Door de introductiekorting een zeer goede verhouding van prijs en kwaliteit, zeker om uit te proberen;
 • Mitchel van Duuren heeft zijn sporen al lang en breed verdiend op het gebied van afvallen en gezondheid met zijn platform Paleo.nl;
 • Heel veel makkelijke en wisselende ketogene recepten, die een toevoeging zullen zijn op je huidige dieet;
 • Veel informatie om het ketodieet ook echt te snappen (in begrijpelijke taal uitgelegd);
 • Een zeer goede manier om je lichaamsvet voorgoed te verbranden;
 • Een slimme combinatie van het ketodieet met intermittent fasting.

Nadelen

 • Het ketodieet kost tijd en moeite (het zal niet vanzelf gaan)
 • Je kunt het pakket enkel digitaal verkrijgen.

 

Keto Revolutie met korting kopen

Wil jij de Keto Revolutie een kans geven? Gebruik dan onderstaande button om een korting van maar liefst € 60 te verkrijgen op het totale digitale pakket van de Keto Revolutie.

Keto Revolutie bestellen (met korting)

Geef een reactie